Lek & Buslandet

Hej och assalamu alaykum alla elever och barn på Alsalamskolan och Förskolan Alsalam! Vi önskar er en glad Eid!

Eid närmar sig och infaller måndag 12 september 2016. Vi på Alrisalah Skandinaviska Stiftelse försöker alltid göra vårt bästa för att ni ska känna er glada. För att fortsätta detta på bästa sätt vill vi därför bjuda er på:

1. Presentkort till Lek & Buslandet i Örebro till alla barn och elever som går på Alsalamskolan och Förskolan Alsalam. Presentkortet kan användas från och med måndag 12 september 2016 och är giltigt i ett år.

2. Lunch på Lek & Buslandet till alla barn och elever som går på Alsalamskolan och Förskolan Alsalam. Till lunchen kan man äta antingen pannkakor eller chicken nuggets + pommes.

Observera att Alrisalahs lunchkupong endast gäller måndag 12 september 2016 mellan kl. 12.00 och 16.00.